BOOTY EXPRESS®

Booty Express je jedan od najnovijih inovacija World Class-a. Ovaj koncept grupnog fitnessa traje 30 minuta, uz fokus na oblikovanje čvrste stražnjice i mišića nogu. Dakle, dame ukoliko provodite dosta vremena sjedeći na stolici, za stolom ili u automobilu, ovo rješenje za vas!

To je posve izvorni koncept osmišljen od strane Oscara Nilssona i Cecilije, jednih od najpoznatijih stručnjaka za fitness u Švedskoj. Ovaj koncept uključuje standard najnovijih trendova u fitnessu poznatih kao funkcionalni trening. Sadrži vježbe koje poboljšavaju snagu, koordinaciju, ravnotežu, izdržljivost i fleksibilnost. Cilj je uključiti pokrete koji su slični onima koje izvodimo u svakodnevnom životu ili sportu.

Kad sudjelujete satu Booty Expressa, možete očekivati ​​znoj, toniranje mišića, trening ravnoteže i stabilnosti, ugodnu glazbu i zabavu. Za najbolje rezultate, preporučujemo vam da prisustvujete na jednom ili dva sata tjedno, uzimajući u obzir vrstu i razinu ostalih treninga koje radite. Kao i sve drugo u životu, pretjerivanja rijetko daju rezultate. Stoga, pohađanje Booty Express sata pet puta tjedno može polučiti negativnim rezultatima kao što su neravnoteža i bol u mišićima.

Dakle, Power Yoga satovi su namijenjeni onima koji su već u dobroj kondiciji i vole vježbati, a žele i minimalni pomak u vježbanju

POZITIVAN UTJECAJ BOOTY EXPRESSA

Z

Učvršćuje stražnjicu i mišiće nogu

Z

Poboljšava koordinaciju i osjećaj za ravnotežu

Z

Razvoj snage i fleksibilnosti

Z

Tonus mišića

Z

Vrlo zabavan trening

CYCLING

Tijekom ovog treninga doživjet ćete osnovne tehnike dvoranskog biciklizma. Ne treba puno iskustva, ali savjetujemo vam da sudjelujete barem na jednom intro, odnosno pokaznom Cycling satu.

Cycling se preporučuje za sve razine vježbanja. Otkucaj srca je 65-90%.
Tijekom dvoranskog biciklizma nema kompliciranih pokreta, tehnike ili koreografije. To je sat koji ima manji utjecaj na deformaciju koljena, kukova i skočnih zglobova od ostalih kardio vježbi. Uz sve to, satovi su zabavni i u njima, osim što uživamo, imamo osjećaj da vrijeme prolazi mnogo brže.
To je idealna aktivnost za poboljšanje kardiovaskularnog sustava. Srca i pluća su oni koji čine kardiovaskularni sustav, a što više vježbamo, poboljšavamo njihovu ulogu.

Cycling poboljšava protok krvi kroz tijelo i ubrzava distribuciju kisika u tijelu. To može dovesti do smanjenja kolesterola i bržeg sagorijevanja masti.
Također, povećava potrošnju kalorija i ubrzava metabolizam, time čineći idealnu vježbu za gubljenje težine. Tijekom treninga, broj otkucaja srca povećava se za oko 80%, što je izvrsno kada govorimo o sagorijevanju kalorija.

Uz sve to, uključivanjem mišića ramena, kukova i trupa, poboljšavamo liniju tijela i držanje. Dvoranski biciklizam pridonosi i jačanju mišića nogu.

POZITIVAN UTJECAJ CYCLINGA

Z

Visoka razina sagorenih kalorija

Z

Manje štetni utjecaj na koljena, kukove i zglobove od ostalih kardio aktivnosti

Z

Razvoj kardiovaskularnog sustava (srce i pluća)

Z

Poboljšava cirkulaciju krvi kroz tijelo

Z

Odličan način za gubljenje težine

Z

Izdužuje mišiće i ligamente nogu

Z

Vrlo ugodan i zabavan način za postizanje kondicije

ARM EXPRESS

Arm x je trening čije vježbe utječu na razvoj mišića ruku, ramenog pojasa i leđa. Tijekom treninga se koriste jednoručni utezi i za pojedine vježbe šipka sa dodatnim opterećenjem. Trening je donekle koreografiran, što znači da se svi treneri moraju držati istog principa (svaka pjesma za pojedinu mišićnu skupinu), ali broj ponavljanja unutar vježbe individualno bira svaki trener.

Trening se izvodi uz muziku. Ovaj trening preporučamo svim dobnim skupinama i ljudima različite fizičke pripremljenosti, posebno klijentima koji žele ojačati ruke, ramena i leđa. Iznimka su osobe sa ozljedama navedene regije.

POZITIVAN UTJECAJ ARM EXPRESSA

Z

Razvoj mišića ruku i ramenog pojasa

Z

Rezultati vidljivi u kratkom periodu

Z

Razvoj mišićne snage

Z

Tonus mišića

POWER PUMP

World Class će vam pružiti novi alat za oblikovanje vašeg tijela: Pump. Revolucionarni novi koncept aerobike koji ima mnogo sljedbenika u Zapadnoj Europi.

Power Pump je aerobik sat prilagođen i muškarcima i ženama, naprednim i početnim vježbačima te onima koji nisu vješti u plesu. Iako se pokreti izvode uz glazbu, program je lako dostupan i onima koji nemaju jako dobru koordinaciju i ambicije da budu sljedeći Fred Astaire i Ginger Rogers. Koreografija, pokreti i glazba su gotovo isti na svakom satu. Iako naizgled statičan trening, njegova prednost je što sudionicima može ponuditi to da nakon nekoliko sati nauče vježbe i tako kasnije budu u mogućnosti usredotočiti se na glazbu i točnost pokreta.

Pump je vrijeme izdržljivosti, snage i tonusa, velikog broja ponavljanja, čineći dobar trening sagorijevanja masnoća. Sat počinje vježbanjem velikih grupa mišića, a zatim prelazi na manje skupine. Tijekom sata koristi se šipka, step klupica, bučice, slobodni utezi i strunjača.

Pump je kao “Lift it”, ali je intenzivniji, a rezultati su vidljivi u kratkom vremenu.

POZITIVAN UTJECAJ PUMPA

Z

Trening izdržljivosti

Z

Trenira i velike i male skupine mišića

Z

Rezultati vidljivi u kratkom periodu

Z

Razvoj mišićne snage

Z

Tonus mišića

Z

Izvrstan za sagorijevanje masti

CORE EXPRESS

Vježbe koje izvodimo tijekom Core Express sata imaju fokus na centralni dio tijela, tzv. jezgru. Jezgru tijela čine trbuh, leđa i centar stabilnosti. Ovo je koncept World Class-a, a jedan sat Core Expressa uključuje 30 minuta treninga. Tijekom treninga mogu se koristiti i dodatni rekviziti.

Core Express uključuje i neke vježbe za leđa čijim prakticiranjem postižemo rezultate koje možemo osjetiti prilikom izvođenja svakodnevnih aktivnosti. Ravnoteža je još jedan aspekt na koji se stavlja naglasak, a koji nam daje bolju kontrolu nad tijelom. To je koreografirani program koji nam omogućuje vidljivi napredak kroz treninge.

POZITIVAN UTJECAJ CORE EXPRESSA

Z

Razvoj trbušnih i leđnih mišića

Z

Razvoj stabilnosti

Z

Razvoj ravnoteže

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick