Step aerobika

Želite na jednostavan i zabavan način izgubiti višak kilograma koji vas muči već neko vrijeme? Tražite idealnu tjelesnu aktivnost koja u kratkom roku topi veliki broj nakupljenih kalorija i podiže razinu kondicije? Zanima vas kako uz minimalna opterećenja na zglobove napraviti kvalitetan trening za mršavljenje?

Ako želite izgubiti suvišne kilograme i ojačati mišiće nogu – Step aerobika je idealno rješenje za vas.

Zašto je Step aerobika super trening za vas?

 • Aktivirat ćete velike mišiće nogu koji troše puno energije
 • Gubit ćete ubrzano višak kalorija i kilograma
 • Ojačat ćete tetive i ligamente
 • Razviti ćete i oblikovati sve mišiće na nogama
 • Povećat ćete fleksibilnost tijela i kondiciju
 • Uživat ćete u glazbi i atraktivnim pokretima
 • Mršavjet ćete na jednostavan i zabavan način

Što naši polaznici misle o Step aerobiku?

“Step aerobika sjajan je način mršavljenja jer su vježbe atraktivne i jednostavne, a instruktori fantastični. Svaki trening donosi mi neko novo iskustvo i jedva čekam vratiti se na sljedeći trening. Moje tijelo nakon samo nekoliko dolazaka izgleda puno bolje, a i puno bolje se osjećam.”

“Step aerobika sjajan je način mršavljenja jer su vježbe atraktivne i jednostavne, a instruktori fantastični. Svaki trening donosi mi neko novo iskustvo i jedva čekam vratiti se na sljedeći trening. Moje tijelo nakon samo nekoliko dolazaka izgleda puno bolje, a i puno bolje se osjećam.”

Što je Step arobika trening program?

Step aerobika je skup jednostavnih i zabavnih vježbi koje su osmišljene s ciljem da olakšaju potrošnju kalorija i time pomognu u mršavljenju. Zahvaljujući posebnom procesu treninga povećava se potrošnja kalorija, što uzrokuje ubrzani gubitak suvišnih kilograma (ako osoba pazi na prehranu). Ovaj je način vježbanja super i za lijepo oblikovane noge.

Step aerobika sastoji se od niza vježbi u kojima osoba koristi step klupicu za penjanje i silaženje, kako bi vježbanje bilo aktivnije i svrsishodnije. Nema nikakvih napornih i kompliciranih poteza pa i oni bez iskustva mogu lako savladati ovu trening disciplinu.

Trening Step aerobika iznimno je učinkovit i prve rezultate vidjet ćete već nakon nekoliko tretmana. Važno je da sa sobom ponesete kvalitetnu obuću koja amortizira doskoke na klupicu i s nje, kako ne biste naštetili zglobovima. Ova je trening rutina namijenjena svima koji žele izgubiti suvišne kilograme, bez obzira na trenutno kondicijsko stanje.

Nekoliko bitnih detalja:

 • trening traje 30 minuta
 • vježbe se izvode na tlu
 • trening se izvodi uz muziku
 • trening je koreografiran
 • nova koreografija svaka 3 mjeseca

Upišite Step aerobika trening još danas

Ako želite izgubiti suvišne kilograme na jednostavan i zabavan način – sada je pravo vrijeme da se prijavite na Step aerobiku. Nakon svega nekoliko sati treninga vaše će tijelo izgledati bolje, ali i vaše kondicijsko stanje bit će popravljeno. Ne čekajte više ni trena, popunite polja ispod – i riješite se suvišnih kilograma uz Step aerobiku.

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick