Power Pump

Želite pokrenuti sve mišiće tijela i u kratkom periodu izgraditi prekrasan izgled tijela? Zanima vas kako na zabavan i jednostavan način trošiti suvišne kalorije, ali i graditi razne mišićne skupine? Tražite savršeno rješenje za podizanje izdržljivosti i povećanje snage organizma?

Ako želite povećati snagu i izgraditi super tijelo – Power Pump trening program je super rješenje za vas.

Zašto je Power Pump super rješenje za vas?

 • Povećat ćete izdržljivost vašeg tijela
 • Aktivirat ćete mnogobrojne mišiće
 • Razviti ćete velike i male skupine mišića
 • Postići ćete super izgled tijela
 • Povećat ćete mišićnu masu i dobiti iznimnu snagu
 • Trošit ćete veliki broj kalorija i suvišne kilograme
 • Postići ćete vidljive rezultate u kratkom roku
 • Zabavljat ćete se na treninzima uz glazbu i super vježbe

Što naši polaznici misle o Power Pump-u?

“Iznenadilo me koliko je Power Pump trening super za postizanje željenog tjelesnog izgleda. Prvi rezultati bili su vidljivi već nakon nekoliko tjedana. Sada imam puno više snage i lakše savladavam sve treninge koji su iznimno zanimljivi jer se odvijaju uz glazbenu podlogu.”

“Iznenadilo me koliko je Power Pump trening super za postizanje željenog tjelesnog izgleda. Prvi rezultati bili su vidljivi već nakon nekoliko tjedana. Sada imam puno više snage i lakše savladavam sve treninge koji su iznimno zanimljivi jer se odvijaju uz glazbenu podlogu.”

Kakav je ovo program?

Središnji dio tijela (tzv. jezgra) je kod velikog broja ljudi u jako lošem stanju, bez obzira na to što taj dio zapravo čini temelj našeg organizma. Zbog slabe razvijenosti trbušnih i leđnih mišića često se javljaju bolovi u leđima koji nastaju uslijed svakodnevnih napora i lošeg stila života. Jačanjem tih skupina mišića smanjujemo probleme s leđima i držanjem, a ujedno stvaramo kvalitetan temelj za predivan tjelesni izgled.

Inovativni Core Express koncept vježbi održava se primarno u World Class teretani, a njegova je osnovna namjena ojačati središnji dio tijela polaznika. Radi se o koreografiranom programu vježbanja koji je iznimno zabavan, a jedan trening traje samo 30 minuta. U tih 30 minuta izvode se specijalizirane vježbe koja pogađaju točno određene mišiće, što će vam jako brzo osigurati vidljive rezultate.

Jezgra tijela sastoji se od trbuha, leđa i centra stabilnosti, a Core Express vježbe osmišljene su kako bi ojačale sve te tri mišićne skupine. Time se tijelo dovodi u ravnotežu, što popravlja držanje i osigurava stabilniju kralježnicu. Sve to zajedno daje nam bolju agilnost i mogućnost razvoja ostalih skupina mišića.

Core Express program vježbi namijenjen je svima koji žele izgraditi trbušne mišiće, ali i eliminirati probleme s leđima jačanjem te skupine mišića. Trening traje samo 30 minuta, iznimno je zabavan i za vrijeme treninga mogu se koristiti razni rekviziti. Fokusiranjem na pojedine mišiće vrlo brzo dolazite do željenih rezultata – i bit ćete spremni za pokazivanje tijela na plaži.

Nekoliko bitnih detalja:

 • trening traje 30 minuta
 • za vrijeme treninga koriste se utezi i šipka
 • polaznici sami biraju opterećenje koje će koristiti
 • trening je koreografiran
 • nova koreografija stiže  svaka 3 mjeseca
 • tijekom treninga koristi se glazba

Upišite Power Pump trening još danas!

Ako želite oblikovati i izgraditi veliki broj mišićnih skupina – vrijeme je da upišete Power Pump trening. Povećat ćete snagu i izdržljivost tijela, izgubit ćete suvišne kilograme i napokon ćete doći u željenu formu – a sve to uz mnoštvo zabave i atraktivnih vježbi. Ne čekajte više ni trenutka, popunite polja ispod ovog teksta i pridružite nas se u gubljenju viška kilograma.

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick