Pilates

Želite popraviti fleksibilnost i koordinaciju vašeg tijela? Pitate se kako uz pomoć jednostavnih vježbi povećati izdržljivost organizma, a pri tome ojačati mišiće trupa, leđa i ruku? Tražite vježbe koje će popraviti vaše držanje i koje će pozitivno utjecati na položaj kralježnice te kapacitet pluća?

Ako želite popraviti držanje i povećati fleksibilnost tijela – Pilates je odlično rješenje za vas.

Zašto je Pilates super izbor?

 • Povećat ćete fleksibilnost tijela
 • Popravit ćete svoje držanje
 • Ojačati ćete trbušne i leđne mišiće
 • Pozitivno ćete utjecati na položaj kralježnice
 • Povećat ćete izdržljivost organizma i kapacitet pluća
 • Izgraditi čete jače mišiće ruku
 • Razviti ćete bolju koordinaciju nogu
 • Uživat ćete u raznim vježbama i pokretima

Što naši polaznici misle o Pilatesu?

“Pilates se pokazao kao super rješenje za moje probleme s kralježnicom i lošim držanjem. Nakon satova u WorldClass teretani osjećam se puno bolje, moje držanje je puno bolje, ali imam i više snage za svakodnevne aktivnosti. Sve pohvale za trening pilatesa.”

“Pilates se pokazao kao super rješenje za moje probleme s kralježnicom i lošim držanjem. Nakon satova u WorldClass teretani osjećam se puno bolje, moje držanje je puno bolje, ali imam i više snage za svakodnevne aktivnosti. Sve pohvale za trening pilatesa.”

Kakav je ovo program?

Osnovna ideja Pilatesa je poboljšati držanje tijela i osigurati veću fleksibilnost kako bi osoba lakše savladavala svakodnevne zadatke.

U svijetu je pilates jedna od omiljenih trening rutina ljudi koji nisu spremni za velike napore, a žele popraviti svoje zdravstveno stanje. Vježbanjem pilatesa događaju se mnoge pozitivne promjene na tijelu. Prije svega, pilates pozitivno utječe na stanje vaše kralježnice jer se zahvaljujući inovativnim vježbama jačaju mišići koji direktno podupiru položaj kralježnice. Nadalje, vježbanjem pilatesa razvijaju se trbušni mišići, ali i mišići ruku – pa će vaš tijelo nakon nekog vremena izgledati znatno bolje.

Kroz vježbe pilatesa osoba se fokusira i na vlastito disanje, što povećava kapacitet pluća i osigurava bolju cirkulaciju organizma. Uza sve to, primjetan je i pozitivan učinak na povećanje snage i izdržljivosti, ali i bolju ravnotežu te koordinaciju nogu.

Pogodan je za razne skupine ljudi, a posebice one koji imaju problema s kralježnicom i žele povećati fleksibilnost tijela.

Nekoliko bitnih detalja:

 • trening traje 60 minuta
 • vježba se uz glazbu po izboru trenera
 • trener odlučuje koje će se vježbe izvoditi
 • trening je statičan (nema skokova, trčanja, itd.)
 • pogodno i za osobe s određenim ozljedama

Upišite se još danas na Pilates

Sada je idealan trenutak da povećate fleksibilnost svojeg tijela i riješite se problema koje imate zbog nepravilnog držanja. Dosta je bilo bolova u kralježnici i donjem dijelu leđa – vrijeme je da nam se priključite na zabavnim treninzima pilatesa. Popunite polja ispod ovog teksta i pođite s nama u pilates avanturu – koja će popraviti vaše fizičko stanje.

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick