Osobni trener

Želite brže i jednostavnije doći do fantastičnog izgleda tijela i bolje kondicije? Zanima vas kako se uspješno riješiti suvišnih kilograma? Tražite način da postane bolji u sportu koji vas interesira? Potrebna vam je motivacija kako biste odradili svaki trening i postigli ono o čemu maštate već dugo?

Ako vam nedostaje motivacije, tražite savjet za postizanje boljih sportskih rezultata ili jednostavno trebate pomoć kako biste brže i jednostavnije izgradili tijelo iz snova – tu smo za vas.

Zašto vam treba osobni trener?

 • Brže i jednostavnije ćete izgraditi tijelo o kakvom maštate
 • Lakše ćete podići razinu kondicije i snage
 • Bit ćete motivirani i ostvarivat ćete zacrtane planove
 • Usavršit ćete proces vježbanja uz korisne savjete
 • Spriječiti ćete ozlijede i minimizirati bolove
 • Dobiti ćete kvalitetne odgovore na pitanja koja imate
 • Postizat ćete bolje rezultate u sportovima koji vas interesiraju
 • Usavršit ćete sve aspekte svojeg zdravstvenog stanja

Što klijenti misle o našim osobnim trenerima?

“Osobni trener mi je pomogao da ustrajem u svojem naumu i doveo me do rezultata na koje sam danas ponosna. Da nije bilo trenera koji me motivirao, vjerojatno bih još uvijek nosila 10 suvišnih kilograma i osjećala se loše u svojoj koži. Trener me motivirao, pokazivao mi vježbe, davao savjete zahvaljujući kojima sam brže gubila kilograme – na svemu tome mu neizmjerno hvala.”

“Osobni trener mi je pomogao da ustrajem u svojem naumu i doveo me do rezultata na koje sam danas ponosna. Da nije bilo trenera koji me motivirao, vjerojatno bih još uvijek nosila 10 suvišnih kilograma i osjećala se loše u svojoj koži. Trener me motivirao, pokazivao mi vježbe, davao savjete zahvaljujući kojima sam brže gubila kilograme – na svemu tome mu neizmjerno hvala.”

Kako vam osobni trener može pomoć?

Osobni trener je ključni dio slagalice koji vam je nedostaje u uspješnom izvršenju trening ciljeva. Naime, mnogi od vas do sada su puno puta pokušali izgubiti suvišne kilograme, no rezultati su uvijek izostali.

Problem može biti u raznim područjima: možda niste pronašli dobar plan treninga, možda taj plan ne odgovara vama i vašim željama, možda vam je ponestalo motivacije, možda ste zadobili ozljedu zbog nepravilnog izvođenja vježbi, itd. Nažalost, tek rijetki uspiju ostvariti svoj cilj bez osobnog trenera.

Osobni trener je osoba koja će prije svega razumjeti vaše želje i ciljeve te će na temelju toga napraviti plan djelovanja. Temeljit će ga na vašim trenutnim mogućnostima, a kako proces bude odmicao plan će prilagođavati trenutnom stanju. Popravljat će putem izvođenje vaših vježbi, savjetovati vas kako da napravite bolji i brži pomak prema željenim rezultatima, a bit će tu i kada vam ponestane motivacije za treniranje.

Angažirajte još danas svojeg osobnog trenera!

Bez obzira je li vaš primarni cilj izgradnja lijepog tijela, poboljšanje sportskih rezultata ili nešto treće – osobni trener pomoći će vam da taj cilj ostvarite u što kraćem roku. Nemojte čekati više ni trena – vrijeme je da počnete brinuti o sebi. Naši mnogobrojni treneri posjeduju mnoštvo znanja i iskustva u gotovo svim sportskim područjima i savršeno su rješenje za vaše probleme. Popunite polja ispod – i postanite osoba kakva želite biti.

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick