Najčešća pitanja i osnovna pravila

1. KONTROLA ULAZA U WORLD CLASS

Članska iskaznica se mora predočiti prilikom svakog dolaska u World Class. Ukoliko član ne predoči valjane identifikacijske dokumente, može mu se onemogućiti pristup centru. Ukoliko iskaznica bude izgubljena, o istome se treba obavijestiti recepciju, koja će izdati novu iskaznicu uz dodatno plaćanje.

2. CENTAR MOGU KORISTITI ISKLJUČIVO PUNOLJETNE OSOBE

3. RADNO VRIJEME CENTRA

Potrebno je pridržavati se radnog vremena prostorija. Članove se moli da napuste prostorije u naznačeno vrijeme zatvaranja.

4. ZABRANJENO JE PUŠENJE, KONZUMACIJA I PRODAJA ALKOHOLA, DROGA I ILEGALNIH PREPARATA

Također je zabranjeno unošenje hrane i korištenje staklenih posuda u prostorijama za trening i opuštanje.

5. DNEVNA KARTA

Moguće je kupiti dnevnu kartu koja nije ograničena satima. Postoji dnevna karta za korištenje samo SPA dijela (bazen i sauna), samo FITNESS dijela (teretana i grupni treninzi) i cijelog centra. Više informacija možete dobiti pozivom na broj recepcije: 01/4836-701.

6. PREBACIVANJE ČLANSTVA

Svaka osoba sa aktivnim članstvom, može prebaciti svoje članstvo na drugu osobu, što se posebno naplaćuje. Kod prebacivanja članstva važno je priložiti valjanu člansku iskaznicu te kopiju ugovora o članstvu.

7. NAJAM RUČNIKA

Bademtantili, veliki ručnici i mali ručnici se mogu iznajmiti na recepciji World Classa.

8. NAJAM ORMARIĆA

Privatni ormarić možete iznajmiti na mjesec dana ili godinu dana, uz posebno plaćanje.

9. ODJEĆA I OBUĆA

 • Fitness: rezervne tenisice za vježbanje, trenirka/tajice, majica za vježbanje, mali ručnik i voda
 • Spa: japanke/natikače, kupaći kostim, veliki ručni/bademantil i voda. Kapa za plivanje nije obavezna, ali se preporuča. 

Nije dopušteno ulaziti u prostorije za trening i opuštanje u obući koja se nosi van tih prostorija.

10. PROBNI DAN U WORLD CLASS-u

Svaka punoljetna osoba koja nikada nije bila u World Class centru ima pravo isprobati teretanu, grupne treninge, bazen i saunu. Potrebno je najaviti se dan ranije na broj 099/2012-555 (Dora) ili na broj 099/2012-554 (Eva).

11. EDUKACIJSKI RAZGOVOR SA OSOBNIM TRENEROM

Nakon svakog učlanjenja, ostvarujete besplatni edukativni razgovor sa trenerom, te se možete informirati o pravilnom načinu izvođenja vježbi, kako doći do postavljenog cilja i sl. Pokazivanje sprava se posebno naplaćuje, te je potrebno najaviti se na broj 091/5925-783 (Valentina).

12. GRUPNI TRENINZI

Za svaki grupni trening potrebno je doći barem 10min prije početka treninga, te tražiti propusnicu za isti na recepciji World Classa. Važno je na vrijeme doći na trening, pošto će biti onemogućen pristup treningu ukoliko se kasni, radi vaše sigurnosti.

Rezervacije treninga je potrebna jedino za CYCLING i TRX. Rezervirajte si mjesto taj dan kada je trening na rasporedu, pozivom na broj recepcije 01/4836-701.

13. ZAMRZAVANJE ČLANSTVA

Godišnje članstvo može biti „zamrznuto“ za razdoblje od 30 dana. Svi kraći oblici članstva, nemaju mogućnost zamrzavanja. Također, retroaktivno zamzravanje članstva nije moguće.

U slučaju bolesti ili operacije, član ima pravo produžiti članstvo na temelju liječničke potvrde kojom se dokazuje spriječenost dolaska u centar. Maksimalan period za produženje zbog bolesti ili operacije je ukupno 2 mjeseca, dok trudnice mogu „zamrznuti“ svoje članstvo na maksimalno 9 mjeseci.

14. MASAŽE

Posebna ponuda masaža za članove je KLASIČNA MASAŽA u trajanju od 45min. Cijena iznosi 150kn. 

Također, svaki mjesec imamo posebne akcije masaža za članove World Classa.

 

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Eva 099/2012-554 (voditeljica centra)

Dora 099/2012-555 (prodajna predstavnica)

Valentina 091/5925-783 (koordinatorica trenera)

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick