DANCE

Plesni trening u kojem aktiviramo cijelo tijelo. Trening, koreografiju osmišljava trener. Također trener bira muziku koju će koristiti na satu. Kako je ovo aerobni tip treninga posebno utječe na razvoj funkcionalnih sposobnosti i samim time na smanjenje potkožnog masnog tkiva.

Osim što ćete ovim treningom oblikovati tijelo, uz glazbu i ples sa sata ćete izaći puni pozitivne energije i elana za ostale životne obveze. Preporučujemo dance svim dobnim skupinama.

POZITIVAN UTJECAJ DANCE

Z

Učinkoviti kardio trening

Z

Slabo opterećenje zglobova i ligamenata

Z

Razvija mišiće nogu

Z

Jača tetive i ligamente

STEP

Milijuni ljudi diljem svijeta treniraju Step aerobiku. To je siguran način za učinkovitu kardio vježbu koja ne zahtijeva složenu opremu: samo step klupicu i pod.

Prednost Step aerobike je u tome što previše ne opterećuje zglobove i ligamente i ne zahtijeva izvanrednu koordinacijsku sposobnost ili posebno kondicijsko stanje.

Prije nego započnete s ovom vrstom aktivnosti, važno je razumjeti ono što ta aktivnost uključuje, koje su implikacije i prednosti. Važno je imati odgovarajuću odjeću i dobre tenisice s laganim potplatom koji podržava luk i vrši amortizaciju pri dodiru stopala s podlogom.

Kao što je rečeno, glavna prednost leži u učinkovitosti treninga, sprovedenom kroz penjanja i silaženja na i sa step klupice. Prilikom izvođenja tih vježbi uključujemo velike grupe mišića nogu. Time jačamo tetive i ligamente.

POZITIVAN UTJECAJ STEP AEROBIKE

Z

Učinkoviti kardio trening

Z

Slabo opterećenje zglobova i ligamenata

Z

Razvija mišiće nogu

Z

Jača tetive i ligamente

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick