Masaža

Želite se riješiti bolova u tijelu? Tražite način kako da se opustite i napokon oslobodite stresa koji vam donosi svakodnevica? Zanima vas kako vam masaža može pomoći u opuštanju tijela i koja vrsta masaže je idealna vas? Jeste li spremni za opuštajući tretman koji će vas napuniti životnom energijom?

Ako se želite opustiti i barem na nekoliko sati zaboraviti svakodnevne probleme – vrijeme je da iskušate naš masažni program.

Zašto vam je potrebna masaža?

 • Riješit ćete se bolova u raznim dijelovima tijela
 • Opustit ćete se i zaboraviti na svakodnevne probleme
 • Oslobodit ćete se napetosti u mišićima
 • Vratit će vam se životna energija i snaga za nove pobjede
 • Osjećat ćete se sretnije i poletnije
 • Pozitivno ćete djelovati na zdravlje svojeg organizma

Što polaznici misle o našim masažama?

 

“Masaže u World Class centru su zbilja fantastične. Isprobala sam nekoliko različitih masaža i mogu reći kako je svaka od njih djelovala pozitivno na mene. Nakon masaže izašla sam na ulicu sretnija, sa širokim osmjehom na licu i bez bolova u leđima. Meni je pomoglo, vjerujem da će i vama.”

“Masaže u World Class centru su zbilja fantastične. Isprobala sam nekoliko različitih masaža i mogu reći kako je svaka od njih djelovala pozitivno na mene. Nakon masaže izašla sam na ulicu sretnija, sa širokim osmjehom na licu i bez bolova u leđima. Meni je pomoglo, vjerujem da će i vama.”

Što se zapravo događa prilikom masaža?

Masaža je drevna vještina koja ima iznimno bogatu i dugačku prošlost. Spominje se u gotovo svim drevnim kulturama (Egipat, Kina, Rim, Indija, Grška, itd.), a njezini benefiti još od davnina su poznati ljudima. Samo ime dolazi od arapske riječi massa – što znači dodir. Upravo je dodir ključan za pozitivan učinak masaže na tijelo osobe.

Svakog se dana nosimo s raznim stresnim situacijama, bilo na poslu ili kod kuće. Sav se taj stres s vremenom gomila u našem organizmu što dovodi do raznih zdravstvenih problema i manjka energije. Masaža se pokazala kao super rješenje za otpuštanje stresa, a posljedično tome i kao savršena metoda za sprječavanje zdravstvenih problema.

Prilikom masaže u našem se tijelu pobuđuju milijuni receptora, a sve to zahvaljujući dodiru masera. Tako potaknuti receptori u mozak šalju signale, a mozak uzvraća poticanjem lučenja hormona sreće – endorfina. Lučenjem tog hormona smanjuje se broj štetnih hormona koji uzrokuju stres pa se time smanjuje nervoza i nakupljeni stres kod osobe. Masaža ima iznimno pogodan učinak na eliminiranje bolova iz tijela. Aktiviranjem različitih točaka oslobađa se bol iz pojedinih dijelova tijela pa se nakon masaže osjećate poletno i puni energije.

Rezervirajte termin masaže još danas

Ako se želite riješiti nakupljenog stresa i bolova u tijelu – sada je pravi trenutak da rezervirate svoj termin za masažu. U našoj ponudi imamo razne vrste masaža – od kojih svaka donosi mnoštvo benefita za pojedinca. Provjerite našu ponudu, rezervirajte svoj termin ispod ovog teksta – i napokon se riješite nakupljenog stresa i bolova.

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick