Dance

Želite kvalitetan trening na kojem ćete se zabavljati i trošiti suvišne kalorije koje ste unijeli tijekom dana? Tražite način kako izgubiti suvišne kilograme, a pri tome minimalno opteretiti svoje kosti i mišiće? Zanima vas kako vježbanjem osigurati energiju za svakodnevne obaveze?

Ako tražite zabavan trening uz koji ćete gubiti suvišne kilograme – Dance program je idealno rješenje za vas.

Zašto je Dance super izbor za vas?

 • Trošit ćete suvišne kalorije i kilograme na zabavan način
 • Aktivirat ćete mnogobrojne mišiće u tijelu
 • Razviti ćete predivne mišiće nogu
 • Ojačat ćete tetive i ligamente
 • Povećat ćete fleksibilnost i kondiciju
 • Naučit ćete plesati različite plesove
 • Uživat ćete u glazbi i plesnim pokretima
 • Nakon treninga bit ćete prepuni energije
 • Poboljšat ćete raspoloženje i više se smijati
 • Popravit ćete držanje i smanjiti mogućnost ozljeda

Što naši polaznici misle o Dance-u?

“Od svih vrsta treninga koje sam isprobala u životu, Dance je definitivno nešto najbolje što mi se desilo. Uz to što se ludo zabavljamo na treninzima i usvajamo nove plesne pokrete, gubimo i suvišne kilograme te jačamo mišiće. Fantastična aktivnost kojoj nema premca – barem kada su moje trening aktivnosti u pitanju. Svaka preporuka.”

Od svih vrsta treninga koje sam isprobala u životu, Dance je definitivno nešto najbolje što mi se desilo. Uz to što se ludo zabavljamo na treninzima i usvajamo nove plesne pokrete, gubimo i suvišne kilograme te jačamo mišiće. Fantastična aktivnost kojoj nema premca – barem kada su moje trening aktivnosti u pitanju. Svaka preporuka.

Kakav je ovo program?

Ples je jedna od najstarijih ljudskih aktivnosti, koja se već stoljećima održava kao jedna od najboljih metoda za postizanje pozitivnog raspoloženja kod ljudi. Uz to što ples pozitivno utječe na raspoloženje ljudi, može imati itekako pozitivan učinak na gubljenje suvišnih kilograma. Naime, plesom se troši veliki broj kalorija – a potrošnja kalorija zaslužna je za mršavljenje.

Dance metoda koju prakticiramo u World Class teretani bazira se na atraktivnim i zanimljivim koreografijama koje osmišljava trener. Ne morate nužno biti vješti plesač kako biste naučili koreografiju jer ovaj je trening program namijenjen svima koji žele izgubiti suvišne kilograme i zabavljati se uz raznovrsnu glazbu.

Prilikom plesa osoba koristi mišiće čitavog tijela, što znači da je i potrošnja kalorija prilično velika. Također, svakim novim plesnim pokretom mišić kojeg aktiviramo postaje jači i otporniji na ozljede. Time pomažemo razvoju mišića čitavog tijela – što nas s vremenom dovodi do boljeg cjelokupnog tjelesnog izgleda.

Dance je namijenjen svima – bez obzira na starost, spol i plesačko iskustvo. Garantiramo vam da ćete nakon treninga plesa biti prepuni energije i poriva za nove životne uspjehe. Također, bit ćete puno bolje volje i raspoloženja, a uz to ćete i naučiti nove plesne pokrete. Mnoge su dobrobiti koje ples donosi sa sobom – stoga nemojte propustiti ovaj zabavan način gubljenja kilograma.

Nekoliko bitnih detalja:

 • trening traje 60 minuta
 • koreografiju osmišljava trener
 • trener bira glazbu uz koju se izvodi trening
 • pogodno za sve dobne skupine

Upišite Dance trening još danas

Ako tražite zabavan trening program zahvaljujući kojem ćete izgubiti suvišne kilograme – Dance je super rješenje za vas. Pridružite nam se na zabavnim treninzima plesa i otplešite s nama do tijela o kakvom već dugo maštate. Popunite polja ispod odmah sada – i neka vaša plesna avantura započne.

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick