Cycling

Želite se riješiti viška kilograma jednostavnim sagorijevanjem suvišnih kalorija? Zanima vas kako izgleda dvoransko bicikliranje i zašto je iznimno efikasno u trošenju viška kalorija? Tražite trening u kojem ćete minimalno opterećivati zglobove, a iznimno pozitivno ćete utjecati na zdravlje srca i ostalih organa u tijelu?

Ako se želite riješiti suvišnih kalorija i pozitivno utjecati na svoje zdravlje vrijeme je da upišete Cycling trening.

Zašto je Cycling super izbor za vas?

 • Lako ćete izgubiti veliku količinu kalorija u kratkom vremenu
 • Potaknuti ćete brzi gubitak suvišnih kilograma
 • Pozitivno utječete na zdravlje srca i kardiovaskularnog sustava
 • Poboljšava se cirkulacija krvi kroz organizam
 • Podižete kondiciju i smanjujete mogućnost ozljeda
 • Ne radite štetu zglobovima i koljenima
 • Smanjujete kolesterol i ubrzavate metabolizam
 • Jačate i izdužujete mišiće nogu
 • Možete trenirati i po lošim vremenskim uvjetima

Što naši polaznici misle o Cycling-u?

“Kada sam krenuo na Cycling nisam bio siguran što očekivati i koji će biti rezultati takvog treniranja. Nakon nekoliko tjedana kondicija se počela podizati i sve sam lakše savladavao kilometre koji su bili preda mnom. Sve pohvale za Cycling program treninga – uz to što donosi rezultate i troši suvišne kalorije, itekako je zabavan.”

“Kada sam krenuo na Cycling nisam bio siguran što očekivati i koji će biti rezultati takvog treniranja. Nakon nekoliko tjedana kondicija se počela podizati i sve sam lakše savladavao kilometre koji su bili preda mnom. Sve pohvale za Cycling program treninga – uz to što donosi rezultate i troši suvišne kalorije, itekako je zabavan.”

Kakav je ovo program?

Kada smo bili maleni većina nas obožavala je voziti bicikl, no ulaskom u tinejdžerske godine sve je više onih koji su bicikl ostavili parkiran mjesecima u garaži. Bicikliranje je iznimno pogodan način rekreacije jer minimalno utječe na zdravlje zglobova, a pri tome troši veliki broj kalorija. Cycling je zapravo dvoranski biciklizam – jedna od najboljih disciplina za gubljenje suvišnih kilograma.

Cycling trening program podučit će vas osnovnim tehnikama dvoranskog biciklizma, kako biste što uspješnije gubili suvišne kalorije. Prilikom bicikliranja razina otkucaja srca povećava se između 65 – 90 % što ima itekako pozitivan utjecaj na zdravlje cjelokupnog organizma. Za razliku od ostalih trening disciplina, kod Cyclinga je opterećenje na koljena i zglobove prilično maleno pa neće biti nikakvih negativnih posljedica na vaše tijelo.

S druge strane, Cycling ima velik broj pozitivnih utjecaja na vaše zdravlje. Ova je trening rutina sjajna za vaš kardiovaskularni sustav. Aktivacijom srca i pluća, njihov rad se poboljšava – a shodno tome raste i vaša kondicija. Sve to zajedno troši veliki broj kalorija u kratkom roku, što znači da je Cycling super aktivnost ako želite izgubiti suvišne kilograme.

Za Cycling vam ne treba prethodno iskustvo ni kondicija, što znači da se na ovaj trening program može prijaviti svatko. U kratkom roku savladat ćete osnovne tehnike, a suvišne kalorije će se iznimno brzo trošiti. Ako želite izgubiti suvišne kilograme, poboljšati zdravlje cijelog organizma, te ojačati mišiće nogu – Cycling je savršena disciplina za vas.

Nekoliko bitnih detalja:

 • trening traje 30, 45 ili 60 minuta
 • vježbe se izvode na biciklu u zatvorenom
 • trening se izvodi uz muzikuopterećenje se određuje individualno
 • trener ima zadaću motivatora

Upišite još danas Cycling trening

Ako imate viška kilograma i osjećate da ste van forme – imamo super rješenje za vas. Upišite zabavan i efikasan Cycling trening program i napokon se riješite suvišnih kilograma. Sve što trebate je popuniti polja ispod teksta i vaš novi zdraviji život će započeti. Ne čekajte ni trena jer zabavna ekipa već troši svoje suvišne kilograme i čeka da im se pridružite.

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick