Core Express

Želite izgraditi predivne i čvrste trbušne mišiće uz samo 30 minuta treninga? Pitate se kako očvrsnuti mišiće leđa i koje su najbolje vježbe za tu skupinu mišića? Zanima vam kako popraviti držanje, smanjiti bolove u kralježnici i poboljšati ravnotežu?

Ako želite izgraditi jake trbušne i leđne mišiće – vrijeme je da isprobate našu Core Express trening rutinu.

Zašto je Core Express super izbor za vas?

 • Izgradit ćete jake i predivne trbušne mišiće
 • Ojačat ćete središnji dio tijela
 • Razvit ćete leđne mišiće i popraviti držanje
 • Smanjit ćete bolove u leđima i minimizirati mogućnost ozljeda
 • Popravit ćete ravnotežu i povećati stabilnost
 • Povećat ćete izdržljivost i snagu tijela
 • Uživat ćete u atraktivnim treninzima koji traju samo 30 minuta
 • Doći ćete do super rezultata u jako kratkom roku

Što naši polaznici misle o Core Express-u?

“Oduvijek sam želio imati izražene trbušne mišiće, no svaki pokušaj dobivanja lijepih trbušnjaka bi neslavno propao. Kada sam se upisao na Core Express moja se dugogodišnja potraga za trbušnim mišićima napokon realizirala. Sada sam zadovoljan svojim trbušnjacima i ponosno ih pokazujem na plaži, a uspio sam isto tako minimizirati bolove u leđima koji su nastali zbog pretjeranog sjedenja na poslu.”

Korisnik 1

“Oduvijek sam želio imati izražene trbušne mišiće, no svaki pokušaj dobivanja lijepih trbušnjaka bi neslavno propao. Kada sam se upisao na Core Express moja se dugogodišnja potraga za trbušnim mišićima napokon realizirala. Sada sam zadovoljan svojim trbušnjacima i ponosno ih pokazujem na plaži, a uspio sam isto tako minimizirati bolove u leđima koji su nastali zbog pretjeranog sjedenja na poslu.”

Korisnik 2

Kakav je ovo program?

Središnji dio tijela (tzv. jezgra) je kod velikog broja ljudi u jako lošem stanju, bez obzira na to što taj dio zapravo čini temelj našeg organizma. Zbog slabe razvijenosti trbušnih i leđnih mišića često se javljaju bolovi u leđima koji nastaju uslijed svakodnevnih napora i lošeg stila života. Jačanjem tih skupina mišića smanjujemo probleme s leđima i držanjem, a ujedno stvaramo kvalitetan temelj za predivan tjelesni izgled.

Inovativni Core Express koncept vježbi održava se primarno u World Class teretani, a njegova je osnovna namjena ojačati središnji dio tijela polaznika. Radi se o koreografiranom programu vježbanja koji je iznimno zabavan, a jedan trening traje samo 30 minuta. U tih 30 minuta izvode se specijalizirane vježbe koja pogađaju točno određene mišiće, što će vam jako brzo osigurati vidljive rezultate.

Jezgra tijela sastoji se od trbuha, leđa i centra stabilnosti, a Core Express vježbe osmišljene su kako bi ojačale sve te tri mišićne skupine. Time se tijelo dovodi u ravnotežu, što popravlja držanje i osigurava stabilniju kralježnicu. Sve to zajedno daje nam bolju agilnost i mogućnost razvoja ostalih skupina mišića.

Core Express program vježbi namijenjen je svima koji žele izgraditi trbušne mišiće, ali i eliminirati probleme s leđima jačanjem te skupine mišića. Trening traje samo 30 minuta, iznimno je zabavan i za vrijeme treninga mogu se koristiti razni rekviziti. Fokusiranjem na pojedine mišiće vrlo brzo dolazite do željenih rezultata – i bit ćete spremni za pokazivanje tijela na plaži.

Nekoliko bitnih detalja:

 • trening traje 30 minuta
 • vježbe se izvode na tlu
 • trening se izvodi uz muziku
 • trening je koreografiran
 • nova koreografija svaka 3 mjeseca

Upišite Core Express trening još danas

Ako želite predivne trbušne mišiće i iznimno jaka leđa – sada je pravi trenutak da nam se priključite na treninzima. Sve što trebate je popuniti polja ispod teksta i vaši savršeni trbušni mišići uskoro će se pojaviti. Ne čekajte više ni minute jer ljeto i plaža bliže su nego što se čini.

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick