Booty Express®

Želite čvrstu i oblikovanu stražnjicu na kojoj će vam mnogi pozavidjeti? Zanima vas kako je moguće u samo 30 minuta tjedno oblikovati savršenu stražnjicu i noge? Tražite super trening za stražnjicu u kojem ćete uživati i koji će brzo donijeti rezultate?

Ako želite savršenu stražnjicu i lijepo oblikovane noge vrijeme je da isprobate naš Booty Express® trening.

Zašto je Booty Express ® super izbor?

 • Izgradit ćete savršeno oblikovanu i čvrstu stražnjicu
 • Popravit ćete tonus mišića
 • Oblikovat ćete predivne zategnute noge
 • Povećat ćete fleksibilnost vašeg tijela
 • Popravit ćete koordinaciju tijela i ravnotežu
 • Dobiti ćete više snage i bolju izdržljivost
 • Trening traje samo 30 minuta i izuzetno je zabavan

Što naši polaznici misle o Booty Express-u?

“Booty Express® sastoji se od iznimno zanimljivih vježbi koje radimo uz pomoć glazbe i zbog toga je na treningu jako zabavno. Super mi je što trening traje samo 30 minuta i dovoljno je da idem 1 ii 2 puta tjedno. Moja guza nakon samo nekoliko treninga izgleda puno bolje, a do ljeta će izgledati fenomenalno. Veselim se kupanju i sunčanju na plaži u ljetnim mjesecima.”

“Booty Express® sastoji se od iznimno zanimljivih vježbi koje radimo uz pomoć glazbe i zbog toga je na treningu jako zabavno. Super mi je što trening traje samo 30 minuta i dovoljno je da idem 1 ii 2 puta tjedno. Moja guza nakon samo nekoliko treninga izgleda puno bolje, a do ljeta će izgledati fenomenalno. Veselim se kupanju i sunčanju na plaži u ljetnim mjesecima.”

Kakav je ovo program?

Booty Express je jedan od najboljih načina za postizanje savršene zategnute stražnjice. Vježbe su su fokusirane isključivo na mišiće stražnjice i nogu, čime se u kratkom roku postiže izniman rezultat. Dovoljno vježbati samo 1 ili 2 puta tjedno, a trening traje samo 30 minuta.

Riješite probleme koji su nastali zbog sjedilačkog načina života i vašu stražnjicu učinite predivnom. Trening se izvodi uz glazbu pa je trening atraktivan i zabavan. Povećat ćete snagu i izdržljivost, a pozitivne pomake vidjet ćete i na području povećanja fleksibilnosti i bolje ravnoteže.

Ovo je inovativni World Class koncept osmišljen od strane Oscara Nilssona i Cecilije – poznatih švedskih fitness stručnjaka. Koncept Booty Express utemeljen je na najnovijim trendovima koji vladaju u fitness svijetu i zbog toga je proces vježbanja iznimno učinkovit.

Booty Express namijenjen je svima koji žele savršenu stražnjicu,a posebice ženama koje žele predivno izgledati na plaži u ljetnim mjesecima.

Nekoliko bitnih detalja:

 • trening traje 30 minuta
 • izmjenjuju se statične i dinamične vježbe
 • trening se izvodi uz muziku
 • koriste se vježbe u obliku čučnjeva i iskoraka
 • trening je koreografiran
 • moguće korištenje utega i šipke

Upišite još danas Booty Express trening

Ako želite savršenu guzu i predivno oblikovane noge – sada je pravo vrijeme da upišete trening program Booty Express. Ova unikatna trening rutina dovest će vas do savršene stražnjice na kojoj će vam mnogi pozavidjeti. Ne čekajte više ni trena – popunite polja ispod teksta i pridružite nam se na treningu za predivnu čvrstu stražnjicu.

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick