Arm Express

Želite pojačati gornji dio tijela i dobiti dodatnu mišićnu masu? Pitate se koje su najbolje vježbe za jačanje mišića ruku i gornjeg dijela tijela? Zanima vas kako na jednostavan i brz način doći do definiranih mišića ramena, prsa i leđa?

Ako želite izgraditi mišiće ruku, ramena i leđa – trening program Arm Express je super rješenje za vas.

Zašto je Arm Express super izbor za vas?

 • Učvrstit ćete gornji dio tijela u kratkom roku
 • Brzo čete ojačati ruke i rameni pojas
 • Potaknut ćete razvoj mišića ramena
 • Povećat ćete cjelokupnu mišićnu masu
 • Popravit ćete držanje i smanjiti bolove u leđima
 • Podići ćete razinu snage i kondicije
 • Radit ćete s jednoručnim utezima i šipkom
 • Zabavljat ćete se na treningu uz glazbu
 • Rezultati će biti vidljivi u krakom roku

Što naši polaznici misle o Arm Express-u?

“U jako kratkom roku povećao sam mišićnu masu ruku i oblikovao ruke da izgledaju super. Trening je iznimno zabavan i prepun događaja, tako da vrijeme jako brzo prođe. Treneri su fantastični, baš kao i glazba koja mi je pomogla da lakše savladam trenutke kada sam bio na izmaku snaga. Preporučam svakome tko želi izgraditi jake ruke i čvrsta leđa.”

Korisnik 1

“U jako kratkom roku povećao sam mišićnu masu ruku i oblikovao ruke da izgledaju super. Trening je iznimno zabavan i prepun događaja, tako da vrijeme jako brzo prođe. Treneri su fantastični, baš kao i glazba koja mi je pomogla da lakše savladam trenutke kada sam bio na izmaku snaga. Preporučam svakome tko želi izgraditi jake ruke i čvrsta leđa.”

Korisnik 2

Kakav je ovo program?

Arm Express program treninga sastavljen je od vježbi kojima se razvija gornji dio tijela. Putem ovog unikatnog programa u kratkom roku možete razviti i oblikovati mišiće ruku, leđa i ramena. Ovim treningom prvenstveno se oblikuje gornji dio tijela, ali se ujedno i smanjuje mogućnost ozljeda koje su povezane sa slabašnim mišićima ruku, ramena i leđa.

Važno je naglasiti da ćete odabirom ovog treninga razviti dodatnu mišićnu masu, što će ojačati vaše tijelo, ali će vam isto tako pomoći u gubitku kilograma i postizanju željenog izgleda tijela. Ruke i ramena izgledat će čvršće i bolje, dok će mišići leđa popraviti držanje i umanjiti probleme s kralježnicom koje mnogi imaju zbog sjedilačkog načina života.

Arm Express trening namijenjen je svima jer se trening prilagođava svakom pojedincu kako bi se dobili optimalni rezultati. Dakako, ovaj program iznimno je pogodan za one koji žele ojačati ruke i ramena – bez obzira na prethodnu fizičku pripremljenost. Super je zato što ćete uživati na zabavnim, glazbom praćenim treninzima, a rezultati će vrlo brzo biti vidljivi.

Nekoliko bitnih detalja:

 • trening traje 30 minuta
 • koriste se jednoručni utezi ili šipka s opterećenjem
 • trening se izvodi uz muziku
 • broj ponavljanja unutar vježbe određuje se individualno
 • trening je djelomično koreografiran

Upišite još danas Arm Express trening

Ako želite izgraditi čvršće i ljepše ruke te ojačati mišiće ramena i leđa – Arm Express super je odabir. Ova trening rutina u kratkom roku će vam pomoći da stignete do željenog izgleda, a sve što trebate je popuniti polja ispod teksta. Ne čekajte više ni minute jer vaše tijelo zaslužuje izgledati savršeno.

Kontaktirajte nas

World Class Westin

Izidora Kršnjavoga 1, 10 000 Zagreb
Tel: 01 4836 701
Email: recepcija@worldclass.hr

Radno vrijeme World Classa

PON - PET: 06:30 - 22:30

SUB: 09:00 - 21:00

NED: 10:00 - 20:00

  Slažem se da moji podaci budu obrađeni sukladno Politici zaštite podataka

  World Class fitness&spa se nalazi u samom centru grada u sklopu hotela Westin. Na više od 1400m2 nudimo fitness&welness usluge na najvišem nivou.

  SPA dio koji uključuje veliki bazen,dvije saune i prostor za odmor zadovoljiti će sve vaše potrebe za relaksacijom. Fitness dio donosi potpuno novu razinu u industriji. Aerobic soba, cycling soba i teretana zadovoljiti će sve vaše želje bez obzira da li ste amater ili profesionalni sportaš.

  Kompletna ponuda proširena je bogatim rasporedom grupnih treninga pod stručnim vodstvom naših trenera.

  Uvođenjem novih načina zdravog i kvalitetnog života pozivamo vas da se pridružite našoj World Class obitelji!

  © World Class | Designed by Red Brick